ALOHA Mental Arithmetic

Aloha-Mental-Arithmetic

Un programa dissenyat específicament per a nens i nenes d'entre 5 a 13 anys d'edat que contribueix al desenvolupament mental d'una manera divertida.

ALHOA Mental Arithmetic potencia la intel·ligència dels nens gràcies a un programa educatiu basat en tres eines clau:

  1. L'àbac, un joc de fitxes. Els alumnes aprenen a fer operacions aritmètiques amb l'ajuda de l'àbac, undels instruments de càlcul més antics que es coneixen.
  2. Aritmètica mental. Amb la pràctica, els nens aprenen a visualitzar l'àbac al seu cap i a utilitzar aquesta imatge mental per calcular i fer operacions aritmètiques complicades sense cap més ajuda que el seu cervell.
  3. Molt més que càlcul. Les classes d'ALOHA Mental Arithmetic inclouen jocs didàctics i activitats en grup perquè els nens es diverteixin mentre desenvolupen la seva capacitat de concentració, creativa, memòria fotogràfia...

El programa estimula les habilitats analítiques i creatives dels nens, i contribueix positivament al desenvolupament dels dos hemisferis cerebrals aconseguint que els nens millorin la capacitat d'aprenentatge, augmentin la memòria, incrementin la capacitat d'atenció i concentració...

D'aquesta manera, a més de millorar els resultats en matemàtiques, els nens experimenten una millora generalitzada a totes les assignatures.

Per què ALOHA Mental Arithmetic?

  1. Estudis científics. ALOHA Mental Arithmetic disposa d'estudis propis que demostren que els seus alumnes milloren les seves capacitats i augmenten el seu rendiment acadèmic.
  2. Pares i alumnes satisfets. El 92% dels pares està content amb el programa i el 91% dels nens assegura que es diverteix a classe.
  3. Referència mundial. ALOHA Mental Arithmetic témés de 250.000 alumnes a ciutats com Sidney, Londres, Nova York o Mumbai. Els programa va néixer el 1993 i està present a mès de 20 països.
  4. Compromís de qualitat. Perquè l'educació és massa important per deixar-la en mans dequalsevol: tots els nostres professors disposen de titulació docent i assiteixen a un programa intern de formació contínua.
  5. A Espanya des del 2009. A Espanya, més de 10.000 alumnes es beneficien cada any del programa. El nostre projecte educatiu està adaptat als projectes educatius nacionals i la LOE.

Més informació: http://www.alohaspain.com/

Si vols més informació sobre Aloha mental arithmetic, et convidem a apropar-te als nostres centres de Vallirana o Pallejà, o bé contactar amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic: centrejovi@gmail.com.